Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

На День Незалежності у двох селах Городоцького району відкриють газопроводи

24 серпня у с. Мильчиці та с. Путятичі відбудеться відкриття газопроводів. У с. Добряни жителі зможуть отримати природний газ до початку опалювального сезону. Повідомили в Управлінні з питань внутрішньої політики Львівської ОДА.
«Основні роботи вже майже завершені, але передбачені кошти з держбюджету ще не надійшли. Скажімо, на газифікацію с. Мильниці передбачено суму в розмірі 106,4 тисячі гривень. Поки що ми не отримали нічого», - розповів «Гал-info» голова Городоцької райдержадміністрації Ігор Мойсин. «На спорудження газопроводу використовувалися кошти з районного і місцевих бюджетів, а також кошти мешканців сіл», - продовжує Ігор Мойсин.
Як повідомив голова Городоцької райдержадміністрації, у січні цього року районна рада затвердила інвестиційну програму, яка передбачає газифікацію хуторів Вигодівка, Калинка, Любовичі і Молошки. Для цього в держбюджеті передбачені кошти. «Таким чином, залишається провести газ в оселі мешканців ще 2-3 хуторів району», - ділиться планами на майбутнє Ігор Мойсин.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ