Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

"На дільницях чимало молоді, це дає надію": дружина Маккейна очолила делегацію спостерігачів зі США

Українська влада справді хоче провести вдалі вибори, але існують загрози, наголошують у делегації. Про це повідомляє "5 канал".

Росія хоче втрутитися в президентські вибори в Україні. Таку заяву зробили американські спостерігачі з Міжнародного республіканського інституту. Вони вже відвідали кілька виборчих дільниць.

На чолі делегації – Сінді Маккейн, дружина покійного сенатора Джона Маккейна. Після прибуття до Києва вона заявила – тепер розуміє, чому її чоловік так любив Україну.

"Джон Маккейн очолював цю делегацію 25 років. Це дуже особливий для мене момент. Адже я хочу продовжити справу свого чоловіка в Україні – і спостерігати за тим, як тут процвітає демократія та свобода голосу. На дільницях чимало молоді – і це дає мені надію", – прокоментувала Сінді Маккейн.

"Українська влада справді хоче провести вдалі вибори. Ми знаємо, що Росія хоче втручатися та перешкоджати волевиявленню. Існують загрози насильства з боку екстремістських груп. Ми за всім спостерігаємо", – заявив президент Міжнародного республіканського інституту Ден Твіннінг.

"5 канал"

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ