Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На дні Львова медичну допомогу надаватимуть волонтери у зелених футболках

Під час святкування 750-річчя Львова медики працюватимуть у посиленому режимі. Про це йшлося сьогодні, 26 вересня, на прес-конференції.

Медичну допомогу на проспекті Свободи надаватимуть 10 волонтерів, які мають медичну освіту. «Вони матимуть сумки з медикаментами, будуть одягнуті в зелені футболки та пересуватимуться на велосипедах», – розповів під час прес-конференції начальник управління охорони здоров’я Львівської міської ради Володимир Зуб. За його словами, лікарні міста вже сьогодні готові приймати пацієнтів: у кожній лікарні створено додатковий запас ліків, встановлено чергування лікарів. У разі потреби масову допомогу надаватимуть 8 міська клінічна лікарня Львова, лікарня швидкої медичної допомоги та комунальна інфекційна клінічна лікарня.
У місцях масових гулянь будуть чергувати карети швидкої допомоги. Для надання невідкладної допомоги у Львові працюватиме 47 (вночі 46) бригад швидкої медичної допомоги 30 вересня та 49 (вночі 47) – 1 жовтня. Також буде збільшено кількість диспетчерів служби «03».

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ