Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Дні НАТО у Львівський інститут сухопутних військ приїдуть представники командування Північноатлантичного альянсу

4 - 7 листопада у Львівському інституті Сухопутних військ та Харківському університеті Повітряних Сил, проходитимуть Дні НАТО. Про це „Гал-info” повідомила прес-служба Міністерства оборони України.
Плановані заходи відбуватимуться відповідно до цільового та військового планів Україна – НАТО на 2007 рік та доручення Прем’єр-міністра України щодо святкування 10-ї річниці Хартії про особливе партнерство між Україною та організацією Північноатлантичного договору.
Дні НАТО проходитимуть за підтримки представників Стратегічного командування НАТО з трансформації на чолі із помічником начальника штабу цієї структури генерал-майором К’єлем Скаром, Міністерства закордонних справ України та Військового представництва Місії України при НАТО.
Мета заходу – підвищення рівня поінформованості курсантів, слухачів та науково-педагогічних працівників ВВНЗ Збройних Сил України щодо військової структури та завдань НАТО на сучасному етапі розвитку, розуміння процесів його трансформації, стану військового співробітництва Збройних Сил України з НАТО, ініціатив Альянсу, в яких беруть участь ЗС України.
В рамках участі делегації Альянсу йтиметься й про підготовку підрозділів Сил реагування НАТО та підрозділів Спеціальних операцій на базі Центру миротворчості і безпеки, що на Яворівському полігоні, а також про удосконалення оперативної підготовки військ у сфері протидії саморобним вибуховим пристроям.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ