Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

На Дні поля на Львівщині були представлені сучасні технології вирощування та маркетинг ранньої овочевої продукції

Проект аграрного маркетингу у с. Зіболки Жовківського району Львівської області провів День поля, на якому були присутні більше 60 осіб. Про це  „Гал-info" повідомив фахівець з ринкової  інформації  Проекту аграрного маркетингу Сергій Гавришев.

За його словами у Дні поля взяли участь представники провідних компаній - постачальників матеріально-технічних ресурсів (Клоз Тезьє, Бейо, Нікерсон-Цваан, Свитязь, Крокус та ін.), продукція яких була представлена на демополі, представники оптової/роздрібної торгівлі та керівники фермерських господарств - виробники плодоовочевої продукції.
 Також на Дні поля були продемонстровані понад 80 сортів і гібридів ранніх овочевих культур. Серед них нові культури, які до цього часу були не дуже популярними на Львівщині, насамперед, це різні види пекінської капусти, салатів та шпинату. На Дні поля була продемонстрована технологія вирощування помідорів від фірми "Клоз" в теплицях на крапельному зрошенні. Представник фірми Григорій Іванов розповів про догляд за помідорами та продемонстрував процес пасинкування на цій культурі в плівкових теплицях – про це  „Гал-info" повідомив фахівець з ринкової  інформації  Проекту аграрного маркетингу Сергій Гавришев.
Під час Дня поля професійні виробники овочевої продукції отримали інформацію про використання агроволокна при вирощуванні ранніх овочів на гребнях, вирощування розсади салатів та пекінської капусти касетним способом. Усі ці агротехнологічні заходи та прийоми дозволять отримувати не лише високі врожаї, але й овочі з високоякісним товарним виглядом, що дозволить реалізовувати їх через мережі роздрібної торгівлі.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ