Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Дніпропетровщині відновили роботу чотирьох магістралей, та частина доріг іще закрита через сніг

На Дніпропетровщині у вівторок відновили роботу чотирьох магістралей: із 18.00 19 січня більшість в’їздів та виїздів до регіону й із нього відкриті, повідомили в управлінні інфраструктури Дніпропетровської обласної державної адміністрації.

За даними відомства, відкриті ділянки чотирьох доріг державного значення: Харків – Красноград – Перещепине, Знам’янка – Луганськ – Ізварине, Бориспіль – Дніпропетровськ – Запоріжжя та Дніпропетровськ – Миколаїв.

Водночас дорожні служби продовжують розчищати снігові замети на Кіровоградському, Херсонському та Полтавському напрямках. Ці дороги залишаються закритими.

Тим часом у департаменті житлово-комунального господарства облдержадміністрації повідомили, що наразі близько 600 спецмашин чистять дороги Дніпропетровщини від снігу. Наслідки негоди усувають 2,7 тисячі комунальників, вони працюють у кілька змін цілодобово.

«Роботи триватимуть, доки не завершиться снігопад», – заявили в ОДА.

В управлінні Державної служби з надзвичайних ситуації в області повідомили, що ще вдень рятувальники допомогли водіям звільнити із заметів 21 авто. Усього з початку погіршення днями погодних умов вони надали допомогу 130 водіям, зокрема, звільнили зі снігу 11 машин швидкої допомоги та два автобуси з пасажирами.

А за інформацією енергопостачальників, на вечір вівторка, 19 січня без електрики через негоду в області залишається одне село в Нікопольському районі, а також частина одного з житлових масивів у Дніпропетровську.

Радіо Свобода

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ