Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

На добудову пам'ятника Бандері у Львові обласна рада виділила 600 тис. грн

З Львівського обласного бюджету цього року виділять 600 тис. грн на завершення будівництва пам'ятника Степанові Бандері у Львові. Про це повідомила прес-служба Львівської обласної ради.

Голова Львівської обласної ради Олег Панькевич дав доручення виконавчому апарату обласної ради вивчити інформацію щодо будівництва пам`ятника Степанові Бандері у Львові, зокрема, з`ясувати скільки грошей було витрачено на його побудову та які кошти потрібні для остаточного завершення спорудження пам`ятника.

Нагадуємо, 4 січня цього року під час обговорення на сесії Львівської обласної ради питання "Про обласний бюджет Львівської області на 2011 рік" керівник фракції ВО "Свобода " у Львівській обласній раді Ірина Сех запропонувала зменшити на 200 тис. грн. видатки на утримання управління майном спільної власності Львівської обласної ради та зменшити на 200 тис. грн. фінансування Програми з підвищення кваліфікації державних службовців у 2011 році, а зекономлені кошти направити на завершення будівництва пам'ятника Степанові Бандері у Львові.

Також голова Львівської обласної ради Олег Панькевич запропонував додати ще 200 тис. грн. на завершення будівництва пам'ятника Степанові Бандері, знявши їх з видатків на утримання апарату обласної ради.

Обидві пропозиції отримали підтримку депутатського корпусу Львівської обласної ради. Отож, в бюджеті Львівської області на 2011 рік передбачено кошти на завершення будівництва пам'ятника Степанові Бандері у Львові в сумі 600 тис. грн."

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ