Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

На дочірньому підприємстві «Калуський хлібокомбінат» впровадили нове сучасне обладнання

ВАТ «Концерн Хлібпром» впровадив на дочірньому підприємстві «Калуський хлібокомбінат» нове сучасне обладнання — повністю автоматизовану універсальну лінію з виробництва хліба та батонів на базі тунельної печі; обладнання покликане значно збільшити потужності підприємства. Про це повідомила прес-служба ВАТ «Концерн Хлібпром».
Універсальна лінія забезпечує завершений цикл виробництва —  від тістозамісу до безпосередньо випікання готового продукту. В її складі працює принципово нова тістомісильна машина інтенсивного замісу з двома режимами роботи для покращення структури м’якоті хліба. Додатково автоматичне калібрування виробів на лінії забезпечує високі показники якості продукції. Потужність нової лінії становить 20 тонн хліба на добу.
Калуський хлібокомбінат був заснований у 1962 році. У 1979-1991 роках потужність хлібокомбінату становила 55-60 тон хліба на добу, і це було єдине підприємство в місті, що забезпечувало хлібом населення Калуша та району. У 1998-1999 роках виготовлення хліба на підприємстві було призупинено.
«Калуський хлібокомбінат» відновив свою діяльність за підтримки ВАТ «Концерн Хлібпром» у 2005 році. Планова потужність підприємства сьогодні складає 55 тон хлібобулочної продукції на добу.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ