Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

На Донбасі активізувалися снайперські групи бойовиків - Лисенко

В зоні АТО спостерігається активність снайперських груп бойовиків, Збройні сили РФ ведуть активну повітряну розвідку у прикордонній зоні. Про це під час брифінгу заявив речник ІАЦ РНБО Андрій Лисенко.

Так, в районі н.п. Станично-Луганське спостерігалася активність снайперських груп бойовиків.

"24 жовтня о 15:50 в р-ні н.п. Колесніковка снайпером був обстріляний прикордонний наряд Луганського прикордонного загону. Постраждалих серед українців немає", - зазначив він.

Окрім того о 18:58 в р-ні н.п. Красноталівка прикордонники зафіксували проліт безпілотного апарату в р-ні н.п. Благовіщенка (РФ).

"Його зафіксували на території РФ на висоті приблизно 2 тис. метрів. Також о 19:25 проліт безпілотника зафіксовано в р-ні н.п. Можаївка (РФ). В обох випадках порушення повітряного простору України не зафіксовано", - зазначив Лисенко.

Також речник РНБО зазначив, що українські військові блокують спроби виїзду за межі зони АТО  бойовиків та вивезення зброї.

"24 жовтня о 14:30 на одному з контрольних пунктів в р-ні Краматорська під час огляду легковика "ДЕУ", яким керував водій – громадянин України, виявлено одну гранату РГД-5, гранату 40-мм WOG-25 та радіостанцію. Водія разом з виявленими боєприпасами передано до райвідділу МВС у Донецькій області, - зазначив Лисенко. 

Як відомо, раніше в РНБО зазначили, що за минулу добу поранені 10 українських військових, загиблих – немає.  На ділянках кордону, що контролюються українськими військовими, бойових зіткнень за минулу добу не було.

Українська правда 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ