Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Війна з Росією

На Донбасі продовжуються зачистки російських найманців, які проти режиму припинення вогню, - Снєгирьов

За інформацією аналітичного відділу ГІ "Права Справа", на тимчасово окупованій території Луганщини триває протистояння між т.зв. "ополченцями" та їх кураторами з Російської Федерації. Наразі,російські спецпризначенці почали зачистку місцевих бойовиків та російських найманців, які виступають проти режиму припинення вогню, або хочуть виїхати до Росії. Про це Гал-інфо повідомив лідер ГІ «Права Справа» Дмитро Снєгирьов.

Днями, поблизу окупованого Луганська загинув російський куратор бойовиків на псевдо "Слон". "Слон" був куратором військового навчального підрозділу ДНР «Хогвартс». Основним завданням росіянина був відбір бойовиків та їх вишкіл для участі в диверсійно-розвідувальних акціях на територіях контрольованих ЗСУ.

За інформацією аналітичного відділу ГІ " Права Справа" на територію т.зв. "лнр" російський куратор, разом з групою "інструкторів", прибув на початку жовтня. Аналіз оперативної ситуації на території тимчасово окупованих районів Луганщини дозволяє припустити,що основним завданням групи "Слона" була фізична ліквідація лідерів місцевих бойовиків та російських найманців,під виглядом проведення спецоперацій силами місцевого МГБ ЛНР.

Саме в ці дні,на початку жовтня, в "сводках ЛНР" повідомляється про снайперські дуелі,але показовим моментом є те,що обстріл позицій та місць розташування бойовиків ведеться з території,яка контролюється т.зв." ополченням".

Бойовики підтвердили факт загибелі російського куратора: "7 жовтня 2015, загинув легенда 45 полку, інструктор військового навчального підрозділу т.з. днр "Хогвартс" - Євген з позивним "Слон".

45 полк, про який згадується в повідомленні бойовиків - це 45-й окремий гвардійський ордена Кутузова ордена Олександра Невського полк спеціального призначення - військова частина Повітряно-десантних військ Збройних Сил Російської Федерації.

Сам факт загибелі російського спецпризначенця свідчить про те, що в тилу самопроголошених «республік» триває процес т.зв. "утилізації" російських найманців та лідерів місцевих бойовиків,які не бажають дотримуватися режиму припинення вогню. Таким чином Росія створює жорстку вертикаль підпорядкування, в якій немає місця командирам так званих "махновських" напівпартизанських загонів з числа місцевого ополчення, що прийшли у владні кабінети на перших хвилях каламутної "російської весни".

Росія вимагає від своїх місцевих холуїв жорсткого підпорядкування і беззаперечного виконання наказів їх "кураторів". Самодіяльність у прийнятті рішень у військовій або політичній площині з боку лідерів самопроголошених "республік " карається розстрілами.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ