Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

На Донеччині поліцейські викрили танкіста бойовиків

На Донеччині правоохоронці викрили танкіста бойовиків, в якого виявили так зване "посвідчення учасника бойових дій" та нагороди від окупантів за "службу" у незаконних збройних формуваннях.

Про це у п'ятницю, 19 жовтня, повідомила прес-служба Нацполіції.

Зазначається, що співробітники карного розшуку Дружківського відділення поліції виявили 53-річного чоловіка, який тривалий час воював в рядах незаконного збройного формування в місті Ясинувата.

"Житель села Очеретине вступив до терористів влітку 2014 року, піддавшись на проросійську пропаганду. Найманець «тримав оборону» захопленого міста та брав участь у бойових діях, розстрілюючи українців. Протягом чотирьох років бойовик ніс службу у танковому батальйоні та періодично зі зброєю в руках чергував на блокпості в с. Спартак. Затриманий має посвідчення «учасника бойових дій» та нагороди від окупаційної адміністрації. В цьому році «ветеран» терористів зневірився у майбутньому терористичної організації «ДНР» та повернувся додому",- йдеться у повідомленні.

Незважаючи на те, що з моменту злочину минуло більше чотирьох років, оперативники зібрали докази його протиправної діяльності.

Наразі учаснику НЗФ повідомлено про підозру за ч.2 ст.260 (Створення не передбачених законом збройних формувань або участь у їх діяльності) Кримінального кодексу України та з обвинувальним актом скеровано до суду.

Тиждень.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ