Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Донеччині стартували безкоштовні курси з української мови

На Донеччині стартували безкоштовні курси з української мови для мешканців регіону. Про це повідомив прес-центр штабу АТО, передає Гал-інфо.

Організаторами проекту, який стартував у Краматорську, виступили благодійники з громадської організації «Український розмовний клуб «Файно». Ініціативу підтримали і офіцери групи цивільно-військового співробітництва ЗС України.

Упродовж двох тижнів удосконалити свої навички української матимуть можливість як дорослі, так і діти різного віку. Окремо програмою курсів передбачено заняття для людей із обмеженими можливостями у місцевому Центрі реабілітації інвалідів.

За словами організаторів, цього року у порівняні з минулим кількість бажаючих вивчати державну мову збільшилось майже у чотири рази. На громадських засадах курси для них проведуть кваліфіковані викладачі – справжні ентузіасти своєї справи. У програмі заняття для людей з різними мовними рівнями: граматика, лексика, поглиблений курс для бажаючих надалі спілкуватися українською мовою та вивчати народні традиції, літературу тощо. Після закінчення курсу кожен слухач отримає сертифікат від Всеукраїнського комітету захисту української мови.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ