Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На дорогах та перевалах області проїзд забезпечено, - ЛОДА

На Львівщині забезпечено проїзд на дорогах державного, місцевого значення та перевалах. Державні траси, а також місцеві дороги з найбільшою інтенсивністю руху повністю очищені від снігу, задіяно понад 100 одиниць техніки, повідомила прес-служба Львівської ОДА.

"Ми продовжуємо очистку автодоріг, а також здійснюємо посипку асфальтного покриття піщано-сольовою сумішшю – найбільше на підйомах та спусках", - розповів начальник Служби автомобільних доріг Львівської області Руслан Кандибор. - В наявності є достатня кількість протиожеледних матеріалів, аби забезпечити безпечне пересування автомобільного транспорту".

За його словами, у суботу та неділю, 16 та 17 січня, на автомобільних дорогах області працювало близько 150-ти одиниць техніки та 260 осіб. Роботу усієї техніки постійно відстежують у реальному часі завдяки системі GPS-навігації, яку впровадили на обслуговуючих підприємствах.

Руслан Кандибор також додав, що сьогодні, 18 січня, за прогнозами метеорологів на дорогах спостерігатиметься ожеледиця та за закликав водіїв бути уважними та дотримуватись правили безпеки.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ