Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На дорогах України снігова каша: складні погодні умови зберігаються

На дорогах України зберігаються складні погодні умови. Станом на сьогоднішній ранок на території України в Кіровоградській, Полтавській, Івано-Франківській, Львівській, Рівненській, Волинській, Закарпатській, Харківській, Дніпропетровській і південних областях йде сніг, у східних областях - місцями дощ і туман. Про це повідомила прес-служба Міністерства транспорту та зв'язку.

Покриття на автошляхах державного значення у Полтавській, Кіровоградській, Волинській, Івано-Франківській, Одеській і Херсонській областях місцями засніжене. У Чернігівській області - снігова каша.

На автодорозі М-05 Київ - Одеса в цілому зберігається хороша погода без опадів. Труднощів з проїздом немає.

Стан покриття автодоріг місцевого значення майже в усіх областях засніжене.

У Чернігівській, Волинській, Хмельницькій областях снігові перемет, у Донецькій області - снігова каша, в Черкаській області - ожеледиця.

Ускладнений проїзд у Сумській, Чернігівській, Полтавській, Львівській, Рівненській, Волинській, Івано-Франківській, Тернопільській, Харківській, Запорізькій та Миколаївській областях, а в Дніпропетровській і Хмельницькій - проїзд обмежений, в інших областях - рух на автодорогах забезпечено.

Складна ситуація зберігається в Тернопільській області, де ускладнений проїзд на місцевій мережі доріг районного значення до 67 сіл у 13 районах.

У Харківській області в результаті сильного вітру, хуртовин, утворення переметів, тимчасово ускладнений проїзд транспортних засобів на автодорогах місцевого значення до 10 населених пунктів у трьох районах: Богодухівському, Великобурлуцькому, Красноградському.

У Хмельницькій області на автодорогах місцевого значення ускладнений проїзд транспортних засобів до 9 населених пунктів у 6 районах.

Найскладніші погодні умови спостерігаються в Чернігівській області, де ускладнений проїзд по дорогах місцевого значення у всіх 18 районах області. Всього ускладнений проїзд до 276 населених пунктів.

В зв’язку з погіршенням погодних умов в Дніпропетровську та Миколаєві тимчасово припинена робота аеропортів.

МНС України оголосила на 16 лютого штормове попередження в акваторії Чорного та Азовського морів.

За прогнозами синоптиків, складна дорожня ситуація збережеться протягом найближчих трьох діб.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ