Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На дорогу до Збиранки вивели грейдери. Щоб заспокоїти селян

Сьогодні зранку, 29 березня, мешканці села Збиранка разом з партійцями УДАРу перекрили дорогу сміттєвозам зі Львова на Грибовицьке сміттєзвалище, повідомила прес-служба ЛОО ПП "УДАР".

Як підкреслив голова фракції «УДАРу» в обласній раді Іван Горон, мерія Львова не тільки не виконує обіцянок щодо ліквідації Грибовицького сміттєзвалища, яке приймає всі побутові відходи Львова, а навіть не думає, як допомогти мешканцям Збиранки, численним відвідувачам Голосківського цвинтаря та «дачникам» вирішити їхні нагальні проблеми із транспортним сполученням до Львова. Єдиний маршрут №1003,який сполучає обласний центр з селом, ходить по незрозумілому графіку і подекуди взагалі днями не з’являється у селі.

«Мерія гарантувала мешканцям, що маршрутка буде курсувати, що півгодини, проте віз й надалі там, тому люди і вийшли на акцію протесту. «УДАР» повністю поділяє обурення мешканців Збиранки та закликає мерію Львова негайно виконати свої зобов’язання перед сільською громадою», – повідомила прес-служба.

Як розповів Іван Горон, протестна акція привернула увагу можновладців – до Збиранки приїхали «транспортні» високопосадовці з міської ради та ОДА, які пообіцяли, що маршрутка «Збиранка-Львів» буде курсувати згідно графіку, а дорогу до села нарешті відремонтують. «УДАРівці», за словами Івана Горона, візьмуть під особистий контроль виконання цих обіцянок чиновниками і не виключають, у разі ігнорування вимог селян, ініціювати повторення акції.

Станом на 17-00 селом курсує вже дві маршрутки, а на дорогу вивели грейдери.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ