Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На дороги Львівської області ліпше не виїжджати, – попередження МНС

До розчищення автошляхів державного значення і місцевих доріг у Львівській області залучені всі сили львівського ”Облавтодору” та снігоочисна техніка організацій і структур, приватних підприємств на місцях. Повідомило управління з питань надзвичайних ситуацій Львівської ОДА

 

Для вирішення невідкладних завдань залучаються підрозділи ГУ МНС, які надають допомогу водіям та пасажирам, які попали в сніжний полон на автошляхах області.

 

У зв'язку зі складними погодними умовами управління з питань надзвичайних ситуацій Львівської ОДА рекомендує мешканцям області утриматись від поїздок власним транспортом за межі місця проживання, а у разі необхідності – користуватись громадським транспортом, залізничним транспортом або транспортом підвищеної прохідності.

 

«Будьте обережними на дорогах! Якщо ви попали в автомобільний корок не займайте смугу зустрічного руху - вона може знадобитися для проїзду снігоочисної або рятувальної техніки. Потрапивши на автомобілі в сніговий полон постарайтесь сповісти про це районну службу автомобільних доріг за місцем події та викликати на допомогу спеціальну техніку. При сильному холоді, а також на ніч, попросіть притулку у людей, що проживають поблизу.

 

Слідкуйте за повідомленнями управління з питань надзвичайних ситуацій облдержадміністрації, управління ДАІ ГУ МВС України у Львівській області та Служби автомобільних доріг в Львівській області про обстановку на автомобільних дорогах області”, - зазначено у повідомленні.

 

Нагадаємо, що протягом 11-12 лютого складні погодні умови (опади мокрого снігу, хуртовини, пориви вітру 15-18 м/сек, ожеледь) призвели до снігових переметів на дорогах та ускладнили проїзд до населених пунктів по автошляхах області.

 

Зокрема, станом на 7.00 12 лютого у непроїзному стані перебували місцеві автодороги до 98 населених пунктів у Бродівському, Сокальському, Радехівському, Жидачівському, Миколаївському та Перемишлянському районах області, був відсутній проїзд по трасах регіонального значення "Броди - Підкамінь - Тернопіль" на ділянці дороги Підкамінь - Тернопіль, "Львів - Рогатин" біля с. Нові Стрілища та "Червоноград - Нововолинськ".

 

 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ