Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Війна з Росією

На ДП «Укроборонсервіс» стався вибух

Військова прокуратура Хмельницького гарнізону розслідує обставини технологічного вибуху, що стався на території одного з держпідприємств Укроборонпрому. Про це повідомила прес-служба військової прокуратури Західного регіону України.

За фактом технологічного вибуху, що стався сьогодні близько 09.20 год., військовою прокуратурою Хмельницького гарнізону Західного регіону України внесені відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань та розпочато досудове розслідування за ч. 1 ст. 273 КК України (порушення правил безпеки на вибухонебезпечних підприємствах або у вибухонебезпечних цехах).

За попередньою версією слідчої групи військових прокурорів, яка зараз проводить огляд місця події, на території ДП «Укроборонсервіс», що знаходиться в с. Грузевиця Хмельницького району Хмельниччини, під час утилізації в печі непридатних для подальшого використання та зберігання боєприпасів – патронів калібру 23 мм – відбувся технологічний вибух, що спричинив пошкодження фасадної частини приміщення. Постраждалих і жертв, а також загрози подальших вибухів і пожежі немає.

Усі роботи по утилізації боєприпасів зупинені. Причини та обставини події встановлюються.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ