Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Драгобраті у бійців «ПС» не було зброї і рублів, - адвокат

Адвокат затриманих на закарпатському гірському курорті Драгобрат бійців «Правого сектора» Владислав Добош спростував інформацію про те, що у його підзахисних знайшли 160 тисяч російських рублів та зброю.

Про це він заявив в четвер на брифінгу в Києві, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Рублів у них не було. Вони нічого не вимагали, у них було достатньо грошей, українських гривень і валюти американської, для того, щоб розрахуватись за будь-який рахунок, який би їм в цій «Хаті магната» виставили», - сказав він.

Крім того, Добош зазначив, що безпосередньо у бійців «Правого сектора» зброя не вилучалась. Водночас він підтвердив, що на території закладу «Хата магната» були знайдені гільзи. Але що це за гільзи і від якої зброї, має встановити слідство.

«У представників «Правого сектора» безпосередньо нічого не вилучалося. Були знайдені на території, згідно матеріалів справи, якісь гільзи, від чого вони, кому належать, і від якої зброї ці гільзи, я не можу цього стверджувати, це буде встановлюватися лише в розвитку слідства», - наголосив він.

Нагадаємо, раніше голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль заявив, що у бійців «Правого сектора», затриманих через бійку на Драгобраті знайшли 160 тис. російських рублів.

Також, за повідомленням Москаля, на місці події були виявлені гільзи від бойових пістолетів Макарова та Стєчкіна, які вилучили начебто у бійців «Правого сектора».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ