Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Дрогобиччині провели тренінг з підготовки інструкторів по туризму та провідників по гірській місцевості

На Дрогобиччині провели тренінг з підготовки інструкторів по туризму та провідників по гірській місцевості — повідомляє обласна Асоціація розвитку туризму. У навчаннях, які тривали 10 днів, взяло участь 30 осіб зі Львова та з Дрогобича.

 Теоретичний курс і практичні тренінги розроблено за новою методикою викладу, яка базується на практичному досвіді провідних українських та польських фахівців з гірського туризму. В навчальному курсі враховано сучасні європейські знання та практики, які адаптовано до місцевих вимог та умов.
 Тренінг відбувся в рамках проекту «Ініціатива підтримки мікро- та малого бізнесу шляхом розвитку туризму у Дрогобицькому районі Львівської області», який розпочався 1 липня 2006 року.
 На початку жовтня за умови успішної здачі іспитів, кращі слухачі тренінгів отримають сертифікати та нагрудні ідентифікатори провідника по горах.
 У планах Асоціації розвитку туризму Львівщини є налагодження постійної роботи Прикарпатського центру із підготовки інструкторів по туризму та провідників по горах. Як наголосив голова ЛАРТ Андрій Мацелюх, як показує досвід на сьогодні є велика потреба у проведені, принаймні двічі на рік, подібних курсів. Таким чином Асоціація сприяє створенню нових робочих місць у туризмі та популяризації туристичних можливостей місцевого сільського зеленого туризму.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ