Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

На Дрогобиччині розвивають зелений туризм

У рамках проекту “Ініціатива підтримки мікро- та малого бізнесу шляхом розвитку туризму у Дрогобицькому районі Львівської області” 11 та 12 липня 2006 року у навчальному центрі хутіра Ровінь Довжанської сільської ради Дрогобицького району було проведено безкоштовні семінар на тему «Координація зусиль влади, бізнесу і громадськості стосовно розвитку в’їзного туризму на Дрогобиччині» та тренінг для власників агроосель, розташованих вздовж туристичного маршруту №11 у Дрогобицькому районі на тему «Як розпочати власний бізнес». Повідомили у Львівській асоціації розвитку туризму.

Під час семінару було прозвучали промови стосовно важливості та перспектив розвитку в’їзного та зеленого туризму у районі. Також, було порушено ряд проблем, які перешкоджають розвитку зеленого туризму на Дрогобиччині.
Під час тренінгу слухачами було задано ряд специфічних питань та отримано ґрунтовні відповіді стосовно розвитку зеленого туризму на Дрогобиччині та специфіки ведення приватного бізнесу на базі власних агрогосподарств.
У другий день тренінгу відбувся «круглий стіл» з мешканцями сіл: Новий Кропивник, Бистриця Гірська, Довге, Гута, Попелі, Модрині, Лішня,  під час якого учасники семінару поділилися набутим досвідом та напрацюваннями, щодо розвитку в’їзного туризму на Львівщині/Дрогобичинні/Івано-Франківщині/Республіка Польща.
Організатори семінару провели письмове анкетування та бліцопитування учасників семінару/тренінгу і на основі систематизованих відповідей дійшли висновку, що Дрогобиччина має величезний потенціал для розвитку сільського зеленого туризму і завдання влади, економічної науки, освіти та громадськості створити належні умови, і насамперед підготувати кваліфіковані кадри для того, щоб ефективно ці можливості використати.
Окремим пунктом семінару була презентація екпертами проекту опрацьованого маркетингового плану промоції туристичної галузі на Дрогобиччині. План був сформований на основі анкетного аналізу теперішнього стану туристичної галузі, тобто із використанням повного набору документів, опрацьованих в процесі роботи під час численних консультацій, робочих зустрічей, зібрань робочих груп та нарад. із обслуговуванням туристів.
Згідно з ідеєю проекту з метою якнайшвидшого досягнення позитивних змін, щодо розвитку туризму на Дрогобиччині, результати заходів доступні для оприлюднення у ЗМІ та будуть передані органам Львівської обласної та Дрогобицької РДА/ради.
Нагадаємо, проект “Ініціатива підтримки мікро- та малого бізнесу шляхом розвитку туризму у Дрогобицькому районі Львівської області” розпочав роботу з 1 липня 2005 р.
Розробником та реалізатором проекту є Львівська Асоціація Розвитку Туризму (ЛАРТ). Проект був розроблений на клопотання Дрогобицької РДА.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ