Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

На другому пленарному засіданні сесії Яворівської міської ради обрано секретаря ради

17 квітня цього року відбулося друге пленарне засідання сесії Яворівської міської ради, під час якої депутати таємним голосуванням обрали секретаря ради  —  Н.Гудошнікову (БЮТ), заступника директора Яворівської гімназії ім.Осипа Маковея.
Депутати також підтримали кандидатуру М.Киричука (працівник Пустомитівської прокуратури), запропонованого міським головою В.Домашовцем на посаду заступника міського голови.
Ухвалено рішення про призначення головами постійних депутатських комісій міської ради, зокрема: О.Хляна (ПРП) — головою комісії з питань земельних відносин та екології; В.Черника (БЮТ) — головою комісії з питань законності, депутатської етики та комунальної власності; В.Рудейка (“ПОРА”) — головою комісії з бюджетних і соціальних питань та підприємництва.
Із 37 місцевих рад Яворівського району у 27 відбулися організаційні сесії з питань прийняття повноважень новобраних голів місцевих рад, повноважень новообраних депутатів, повноважень секретарів місцевих рад та формування постійних депутатських комісій. Про це «Гал-info» повідомили в Управлінні з питань внутрішньої політики Львівської ОДА.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ