Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

На два дні Львів стане картопляною столицею України

За останні 2 дні на оптовому львівському ринку «Шувар» різко збільшилася пропозиція картоплі. Про це виданню "АПК-Інформ: овочі та фрукти" повідомив спеціаліст з маркетингу ТОВ «Шувар» Євген Мокрик.

 

За його оцінками, обсяги пропозиції виросли за останні 2 дні приблизно на 40-50%, проте ціни при цьому істотно не змінилася. Більше того, завдяки появі більшої кількості якісної картоплі середня ціна навіть дещо зросла.

 

Зазначимо , що 25 лютого на оптовому ринку «Шувар» очікується різке збільшення пропозиції картоплі, тому що в цей день буде проводитись ярмарок з продажу товарного та насіннєвої картоплі в рамках другої міжнародної конференції та виставки "Картопля України-2010". Цього дня до Львова приїжджають практично всі найбільші виробники товарного та насіннєвої картоплі України, а також багато великі оптовики, постачальники МТР, техніки й устаткування для картоплі. Тільки для участі в конференції вже зареєструвалося близько 160 професіоналів (переважно менеджери вищої ланки і власники) картопляного бізнесу з 10 країн світу.

 

Серед хто зареєструвався для участі в конференції найбільші виробники України: «Агромарк Юкей», «Мрія Центр», «Черніговеліткартофель», «Аделаїда», «Імпак», агрофірма «Київська», «Агро-Овен», агрофірма «Весна», «СВНСК Серпень »(група компаній« Аркадія ») та ін Серед постачальників насіннєвого матеріалу, МТР, ЗЗР і обладнання компанії: центр аграрних технологій« Дукатт »,« Агрико-Україна »,« Сингента »,« Альтракон-Київ »,« Сід - агро »,« Дюпон »,« Байєр »,« Агролиния »,« КВС-Україна »,« Асфальт-флекс »та ін.

 

АПК-Інформ

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ