Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Cуспільство

На Економічному форумі у Трускавці планують підписати низку інвестиційних угод

Сьогодні, 14 жовтня, в Трускавці в готелі «Ріксос Прикарпаття» розпочався 11 Міжнародний економічний форум «Економічна інтеграція – національні пріоритети», що триватиме два дні. В рамках форуму планується підписати низку угод з найбільшими інвесторами.

З вітальними словами на відкритті форуму виступив віце-прем’єр міністр України Сергій Тігіпко.

За словами голови Львівської ОДА Михайла Цимбалюка, цього року в Форумі бере участь понад 600 учасників, що є рекордною кількістю за все існування форуму. Також в Форумі взяли участь представники більш як 25 країн.

«Проведення Економічного форуму є важливим кроком до покращення іміджу держави. Це найважливіша подія в економічному і політичному житті Західного регіону»,– наголосив Михайло Цимбалюк.

Як він зазначив, Львівщина має ряд переваг для проведення таких заходів. «Насамперед йдеться про високу культуру місцевого населення. Також розвитку нашого регіону сприяла підготовка до ЄВРО-2012, що допомогло розвинути мережу готелів і ресторанів, покращити стан доріг. Все це дає нам підставу називати нас воротами Європейського Союзу в Україну»,– додав він.

«Інвестуйте Львів, інвестуйте Україну»,– закликав голова Львівської ОДА.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ