Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Культура

На фестиваль «FаnARTia» замість KRYPTIC MINDS приїхав D-Bridge

Сьогодні, 30 червня, на фестивалі «FаnARTia» замість dub-step зірок KRYPTIC MINDS виступить D-Bridge – легендарний d'n'b виконавець, учасник знаменитого проекту «Bad Company», повідомили організатори.

Через форс-мажорні обставини KRYPTICMINDS не змогли виїхати з Лондону і британська агенція ESPAgency, відповідальна за їх виступи, вирішила піти на фінансові витрати та зберегти свою репутацію, замінивши KRYPTICMINDS виконавцем, вищим за статусом та розміром гонорарів. На відміну від KRYPTICMINDS, D-Bridge приїде до України вперше.

Організатори фестивалю перепрошують перед шанувальників KRYPTIC MINDS та вітають фанатів D-Bridge, у яких з'явилася нагода почути легендарного музиканта у себе на батьківщині.

Окрім цієї заміни, програма фестивалю залишилася без змін. Сьогодні, 30 червня, у завершальний день «ФанАРТії», виступатимуть: GARRY SHUMOFF (Lviv/UA), BOB ROVSKI (Lviv/UA), DJ TONIKA / BREAKS (FUNKMASTERS,Lviv /UA) та  ATOMIC HOOLIGAN(bass=win/UK).

«FаnARTia.ФанАРТія»  проводиться у Львові в офіційній фан-зоні чемпіонату Європи з футболу 2012 року на проспекті Свободи.

Квитки продаються при вході на територію фестивалю.

D-Bridge, є одним з ветеранів світового драм-н-бейс. 1992 р. він разом зі своїм старшим братом організував дует під назвою Sewage Monsters. 1998 р. народився легендарний квартет Bad Company, до якого увійшли D-Bridge, Fresh, Jason Maldini і Vegas. Після треку «The Nine» пішли роботи на провідних драм-н-бейс лейблах того часу: Prototype, Virus, DSCI4, RAM, Formation... Через два роки, завдяки величезному успіху свого першого альбому «Inside the Machine», Bad Company назавжди вписали своє ім'я в історію та світового драм-н-бейс, і музики в цілому.

З цього моменту популярність і авторитет команди продовжували рости, і досягли таких висот, які раніше не корилися в драм-н-бейс музиці нікому. До їхніх ніг упали майже всі великі музичні видання: The Face, NME, DJ Magazine, Musik, Dazed and Confused , Mixmag і т.д. При цьому колектив не пішов шляхом мейнстріму, а віддав свою увагу андеграунду, і ще одним успішним продуктом Bad Company стає ресурсwww.dogsonacid.com.

 У 2003-му, паралельно з написанням альбому "Shot Down To Safari", Даррен працює співпродюсером над другим альбомом SPACEK "Vintage High-Tech" для лейблу ! K7. Групу SPACEK називають новим поколінням британської соул музики. Ще одним проектом D-Bridge'a спільно з Морганом Зарат (Morgan Zarate), є проект The Istickz. Останнім часом D-Bridge вирішив більше часу приділяти для сольної кар'єри, відкрив власний лейбл Exit Records і саблейбл Exit Versus. Треки D-Bridge'а можна почути у сетах LTJ Bukem'а або DJ Marky, що само по собі є певним показником.
Лейбли: Exit, Bingo, Creative Source, Soul: R, Meatheadz, Trouble on Vinyl.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ