Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На фестиваль фотографії у Львові зареєструвалися майже 70 студентів з усієї України

У середу, 4 грудня, у Львівській Політехніці розпочнеться другий щорічний фестиваль студентської фотографії «Спалах». Вже зареєструвалися майже 70 учасників. До Львова з’їдуться талановиті студенти-фотографи з Києва, Харкова, Полтави, Запоріжжя, Чернівців, Івано-Франківська та інших міст України, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

У суботу, 30 листопада, завершується реєстрація учасників та прийом конкурсних робіт. Станом на сьогодні зареєструвалися майже 70 фотографів – представників творчої студентської спільноти. Найбільше учасників – зі Львова та Києва. Цього року активніше представлені Чернівці та Івано-Франківськ. Також участь візьмуть студенти з Запоріжжя, Бердянська, Ніжина, Полтави і Харкова.

Учасником фестивалю може стати кожен, хто фотографує як професійно, так і «для себе». Єдина умова участі – охочий має бути студентом будь-якого українського вишу. 

«У ситуації, яка склалася в країні, студентство максимально активізувалося, і задокументувати ці, по істині історичні процеси, – просто обов’язок кожного фотографа. На фестивалі протягом більш як 10 днів працюватиме велика фотовиставка, яку зможе переглянути будь-який львів’янин чи гість міста. До завершення реєстрації залишається буквально 3 дні, тому ми закликаємо фотографів встигнути долучитися», - зазначає Олександр Лопушанський, організатор Всеукраїнського фестивалю студентської фотографії «Спалах» у Львові.

Нагадаємо, до конкурсу приймають роботи у чотирьох жанрах: архітектура, люди, пейзаж, репортаж. Кожен учасник може подати не більше 3 фото.

Довідка

Детальніше ознайомитися з умовами участі у фестивалі та заповнити аплікаційну форму потрібно на сайті www.spalahfest.com

Організатори: Колегія і профком студентів та аспірантів НУ «Львівська політехніка»

Партнери: Фестиваль короткометражного кіно «Kinopixel», студентський тижневик Львівської політехніки «Аудиторія», студія веб-розробок «FOCUSWEB»

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ