Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн

На фінал Євро збираються ще три президенти

На фінал Євро-2012 планують приїхати президенти Молдови, Таджикистану, Вірменії, прем'єр-міністри Угорщини та Молдови. Про це повідомило джерело в українському уряді.

За його словами, очікуються також представники керівництва Саудівської Аравії, Катару та Росії.

"Велика делегація планується від Польщі. Ми очікуємо присутності кількох польських міністрів, а також двох екс-президентів - Леха Валенси і Олександра Квасневського"​​,- розповіло джерело.

Крім того, за його словами, Україна очікує приїзду керівників парламентів низки держав, а також відомих іноземних політиків.

Джерело повідомило, що прем'єр-міністр Іспанії Маріано Рахой Брей, його італійський колега Маріо Монті, а також інші високопоставлені представники цих країн будуть вболівати за свої футбольні команди в ложі УЄФА на НСК "Олімпійський".

Разом з тим, президент Польщі Броніслав Коморовський не планує скасовувати свого приїзду до Києва через очікувану присутність на стадіоні президента Білорусі Олександра Лукашенка. Про це повідомила в п’ятницю прес-секретар голови польської держави Анна Тшаска-Вечорек.

"Важко очікувати, що господар – а Польща є співорганізатором турніру – не буде вітати та прощатися з гостями", – сказала речниця президента.

Вона додала, що не має інформації про те, чи буде Коморовський присутнім в одній ложі з Лукашенком. "Розсаджувати гостей – це справа УЄФА", – сказала вона.

Раніше повідомлялося, що фінал Євро-2012 також планують відвідати президенти Грузії, Білорусі та Італії.

Українська правда

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ