Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

На фінансову підтримку бізнесу в період карантину через Центр зайнятості вже скерували понад 200 млн грн

Станом на середину липня на виплату допомоги з часткового безробіття в період карантину Львівську обласну службу зайнятості вже профінансували на суму понад 179,7 млн грн. Фінансовий ресурс скерували для подальших виплат роботодавцям для їх найманих працівників та фізичним особам-підприємцям.

Також очікують чергове фінансування у розмірі 25,8 млн грн для проведення наступних виплат.

Як розповіли у Львівському обласному центрі зайнятості, загальні витрати на цей напрям фінансової підтримки малого та середнього бізнесу вже склали понад 205,4 млн грн.

Відтак, за оперативними даними Державного центру зайнятості, Львівщина є одним з лідерів з виконання державної програми підтримки малого та середнього бізнесу в частині надання допомоги з часткового безробіття під час карантину.

Найбільше суб’єктів господарської діяльності скористалося такою допомогою у містах Львів, Червоноград та Трускавець, а також Дрогобицькому, Стрийському, Самбірському, Сокальському, Пустомитівському та Бродівському районах.

Загалом компенсацію для допомоги з часткового безробіття вже призначили 36512 особам, з них - 22777 найманих працівників, котрі зайняті у таких сферах економіки як санаторно-курортне лікування, туризм і готельна справа, роздрібна торгівля, охорона здоров’ я, будівництво, автотранспортні перевезення, виробництво електричного та електронного устаткування для автотранспортних засобів, побутові послуги тощо.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ