Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

На фракційному засіданні БЮТ сьогодні вирішуватиметься доля коаліції у ЛОР

Фракція Блоку Юлії Тимошенко у Львівській обласній раді сьогодні отримала проекти установчих  документів коаліції у Львівській обласній раді і сьогодні ж на засіданні фракції БЮТ вирішуватиме, чи співпрацюватиме у запропонованому міжфракційним об’єднанням „Наша Україна” форматі. Про це у коментарі «Гал-info» зазначив заступник голови ЛОР, «нашоукраїнець», учасник переговорного процесу щодо створення коаліції у облраді Микола Горинь.
 «Сторони мають зійтися на спільній програмі дій, — сказав Микола Горинь. —  Досвід попередніх років говорить про те, що необхідно запобігати загостренню чи політичної конфронтації, щоб не заблоковувати роботу сесії: все це також  має лягти в основу коаліційних домовленостей».
На думку Миколи Гориня, кожна політична сила має чимось поступитися, оскільки сьогодні потрібно не просто задекларувати коаліцію, а домовитися про спільні дії і порозуміння.
 Зі свого боку голова фракції БЮТ у Львівській обласній раді Ігор Держко зазначив, що фракція Блоку Юлії Тимошенко в облраді  ніколи не стане кишеньковою фракцією міжфракційного об’єднання «Наша Україна», акцентуючи на тому, що питання блокування роботи сесії знаходиться виключно у фракційній компетенції, на що жодна з фракцій облради не вплине.
 «Залежно від подій у Верховній Раді та принципів побудови коаліції у ЛОР, запропонованих міжфракційним об’єднанням «Наша Україна», фракція БЮТ прийме рішення», — підсумував Ігор Держко. 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ