Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

На Грушевського повстанці зміцнюють барикади, заготовляють шини і бруківку

На вул Грушевського тимчасово припинилося протистояння між "Беркутом" та учасниками акцій протесту. Однак люди не мають наміру відступати чи здаватися. Про це в коментарі Гал-інфо розповіла львівська журналістка Мирослава Іваник, яка перебуває на місці подій.

За її словами, протестувальники у цей час відсипаються після ночі протистояння. На вул. Грушевського, до найгарячішої точки Києва, далі приносять шини для побудови барикад та для утворення димової завіси. Жінки "заготовляють" у мішки бруківку. Зараз там кілька тисяч людей.

За її словами, на Майдані спокійніше, тут продовжують укріплювати барикади, готуючись до штурму силовиків.

"Цікаво, що думки киян різняться. Є такі, які абсолютно підтримують дії протестуючих, а є такі, які ставляться до цього негативно. Однак, учора, коли була інформація про можливу зачистку Майдану, тут ночувало до 50 тис. людей. Окрім того, багато львів`ян у випадку небезпеки готові йти на захист барикад. Зараз тут працює багато львівських медиків. Лікарі беруть відпустки за власний рахунок та приїздять до Києва, щоб працювати у польових шпиталях", - розповіла Мирослава Іваник.


Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ