Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Надзвичайні події

На Грибовицькому сміттєзвалищі досі не знайшли загиблого, але домовляються про вивіз сміття

На Грибовицькому сміттєзвалищі досі не знайшли зниклого під завалами сміття еколога ЛКП «Збиранка», який зник ще 31 травня в результаті трагедії на сміттєзвалищі. Про це сьогодні, 12 вересня, під час брифінгу повідомила заступник голови міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Ірина Маруняк, передає кореспондент Гал-інфо.

«На Грибовицьке сміттєзвалище у цей час сміття не вивозиться. Нині там проводять роботу по монтажу відеоспостереження. Планується встановити вісім камер відеоспостереження. На це виділено 1,3 млн грн з бюджету. Вже встановлено чотири камери. Також монтується огорожа, яка закриватиме вхід до сміттєзвалища. Роботи планується закінчити щодо відео нагляду до кінця цього тижня, а монтаж огорожі – до кінця місяця. Сміття не вивозиться», - сказала Ірина Маруняк.

Вона також заявила, що зниклого еколога досі не знайшли під завалами сміття.

«Станом на сьогодні тіло еколога не знайшли, але ці роботи тривають», - сказала Ірина Маруняк.

На запитання, чи проводять переговори з місцевими мешканцями, щодо продовження вивозу сміття на Грибовицьке сміттєзвалище, Ірина Маруняк сказала: «Так. ведуться перемовини, були зустрічі щодо відновлення роботи по стабілізації сміттєзвалища. Створена робоча група, куди входять мешканці і депутати Малехова, Грибович і Дублян. Є певні вимоги робочої групи, і ми їх розглядаємо».

На запитання Гал-інфо, чи можливо вивозити сміття на Грибовицьке сміттєзвалище, зважаючи на те, що зниклого під завалами сміття еколога досі не знайшли, Ірина Маруняк відповіла: «Зараз роботи зупинені і стосовно стабілізації. Ці роботи треба проводити, бо йде осінньо-зимовий період».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ