Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На хабарі затримано посадовця Львівської залізниці, який вимагав і отримав 75 тисяч гривень

Управління державної служби по боротьбі з економічними злочинами ГУ МВС України у Львівській області спільно з працівниками СДСБЕЗ одного з районів області викрило факт хабарництва стосовно одного з посадових осіб Львівської залізниці. Керівник вимагав та отримав хабара в сумі 75 тисяч гривень від голови ініціативної групи забудівельників одного з сіл району за сприяння у виготовленні технічних умов електропостачання кварталу індивідуальної житлової забудови у цьому селі та підключення електропостачання безпосередньо біля цієї житлової забудови. Про це повідомили у ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області.
Хабарника затримали “на гарячому” під час отримання хабара у салоні власного автомобіля. Кошти та речові докази вилучені з місця події. Одночасно у процесі огляду приміщення службового кабінету виявлено готівкові грошові кошти в сумі 21,5 тисячі гривень та 2 тисячі доларів США, які вилучено. Всього в посадовця виявлено та вилучено грошові кошти в сумі 96,5 тисяч гривень та 2 тисяч доларів.
Порушено кримінальну справу. До речі, за такий злочин за законом передбачене позбавлення волі терміном від двох до п’яти років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю терміном до трьох років та з конфіскацією майна.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ