Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

На інвестиційному ярмарку представлено проекти реконструкції аеропорту „Львів” та будівництва магістралі „Львів-Броди”

Сфери, які представлені на VІ Міжнародному ярмарку інвестицій та нерухомості, – промисловість, АПК, туризм та рекреація, енергозабезпечення. Особливістю цьогорічного ярмарку є орієнтація на проекти, що сприяють комплексному розвитку територій. Наймасштабніші з них – проект реконструкції аеропорту „Львів”, проект створення сервісної інфраструктури транспортного потоку „автопорт Краківець”, проект будівництва автомагістралі першого класу „Львів – Броди”.

У галузі ПЕК представлено такі проекти: проект реконструкції ВАТ НПК „Галичина”, проекти побудови підприємств для виробництва біопалива у Кам’янко-Бузькому районі на базі ТОВ «ІНВАІ», Самбірському районі та Жовківському районі на базі ВАТ «Агросервіс», проект розширення виробництва енергії та раціонального використання ресурсів на Добротвірській ТЕС-2, проект будівництва міні-електростанцій на базі Сокальського водосховища.
Є проекти щодо капітального будівництва і розвитку комунальної сфери. Зокрема, проект будівництва мікрорайону в передмісті Львова, низка проектів спорудження автостоянок у Львові, проект реконструкції водозабору і встановлення двох когенераційних установок та будівництво міста-супутника в місті Броди. У туристичній галузі представлено 16 інвестиційних проектів, 8 з яких є стратегічними, а сім з яких є новинками: будівництво гірськолижного витягу на горі Чичера (Сколівський район), створення „Шляху Великого Каменяра” в Нагуєвичах, проект „Тустань” — відновлення наскельного міста-фортеці, пам’ятки-архітектури 9-13 століття – село Урич Сколівського району, розбудова туристичної інфраструктури Одеського, Золочівського та Свірзького замків, створення українсько-польського туристично-інформаційного центру у Львові. На земельних аукціонах буде виставлено 13 земельних ділянок по області та 5 ділянок, які знаходяться у Львові.
У сфері АПК найбільший проект – будівництво комплексу оптової торгівлі „Шувар”.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ