Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

На капітальний ремонт житлового фонду Львова виділено понад півмільйона гривень

Міський голова Львова Андрій Садовий підписав розпорядження про виділення 551 тисячі гривень для недопущення руйнування будинків, які потребують реконструкції. Ці гроші будуть виділені з цільового фонду розвитку соціальної інфраструктури міста, повідомляє відділ громадських зв’язків Львівської міської ради.
Кошти буде використано на капітальний ремонт таких об’єктів: будинки на вул. Керченській, 7 (73 тис. 336 грн), на вул. Керченській, 11 (25 тис. 930 грн), на вул. Керченській, 13 (26 тис. 17 грн), на Керченській, 19 (26 тис. 17 грн), на вул. Сяйво, 17-19 (250 тис. грн) та на пл. Ринок, 34 - 45 (150 тис. грн).
Як повідомив головний спеціаліст відділу капітального ремонту Львівської міської ради Василь Паливода, у будинках на вулиці Керченській ремонтуватимуть м’які покрівлі, на вулиці Сяйво, 17-19 реконструюватимуть системи водопостачання та центрального опалення. За кошти, виділені для будинків на площі Ринок, 34 – 45,  проводилося співфінансування підготовчих робіт до їхньої реконструкції. Фарбування будинків інвестор проводить за власний рахунок. Роботи у цих будинках він планує завершити до святкування 750-річчя Львова.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ