Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

На керівника «Укрзалізниці», аеропортів «Бориспіль» та «Львів» оголосили конкурс

У міністерсві інфраструктури України оголосили конкурс на посади керівника «Укрзалізниці», аеропортів «Бориспіль» та «Львів».

Мінінфраструктури спільно з експертами компаній Talent Advisors, ЕBS та Deloitte розпочинає пошук кандидатів на посади генеральних директорів Державної адміністрації залізничного транспорту України – Укрзалізниці, ДП «МА «Бориспіль» та МА «Львів» імені Данила Галицького.

Прийом даних від кандидатів (резюме), стартує сьогодні і триватиме до 12 січня 2015 року включно (включаючи вихідні та святкові дні). Вимоги до резюме та інших документів – за посиланнями нижче. Відбір кандидатів відбуватиметься у кілька етапів. Спершу буде сформовано так званий «кандидатський пул». Для цього усі охочі взяти участь у відборі повинні надіслати визначений пакет документів на електронну адресу:

Оцінювання, тобто попередній відбір, кандидатів проводитиметься експертною групою відповідно до того як надходитимуть пропозиції про участь від кандидатів.

Остаточний перелік фіналістів буде сформовано та презентовано на сайті Мінінфраструктури після оцінки усіх кандидатів.

Рішення про призначення керівника прийматиме Міністр інфраструктури після спілкування з кожним з кандидатів-фіналістів.

Під час проведення якісної оцінки кандидатів використовуватиметься стандарт, розроблений на основі кращих світових та європейських практик державного управління. Його основними компонентами є компетенції: стратегічне бачення розвитку галузі, організаційне лідерство, управлінська ефективність, та вимоги до етики і цінностей: прагнення служити суспільству, порядність, чесність, відповідальність, професіоналізм тощо.

Нагадаємо, задля прозорого та відкритого підбору кадрів Міністерство залучило консалтингові компанії Talent Advisors, ЕBS та Deloitte, які безоплатно нададуть консультаційні послуги по організації процесу формування переліку та оцінки кандидатур відповідно до розробленої моделі компетенції, професійних, кваліфікаційних та етичних вимог.

Детальна інформація на сайті Міністерства інфраструктури України.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ