Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На кордоні у двох громадян Італії вилучено зброю та старовинні монети і нагороди

25 серпня у пункті пропуску «Ужгород» у громадянина Італії, який проходив прикордонно-митне оформлення на виїзд, вилучено пневматичний пістолет, 8 газових балончиків та 346 набоїв. Усе це знаходилося у автомобілі «Мерседес» у багажному відділенні, серед речей водія.

А також 27 серпня у пункті пропуску «Краковець» під час прикордонно-митного оформлення на виїзд у громадянина Італії, який перетинав кордон на автомобілі «Сітроен», було вилучено 15 старовинних монет та три медалі часів ІІ світової війни. Монети різного номіналу та років випуску (1899, 1900, 1910, 1912, 1914), та медалі знаходилися у кишені громадянина Італії. Конфісковані предмети передано на експертизу. Про це повідомила Тетяна Герасимчук, прес-секретар Західного регіонального управління ДПСУ.
Нагадаємо, у першому півріччі 2006 року підрозділами Західного регіонального управління ДПСУ зброї та боєприпасів було вилучено відповідно 69 та 1004 одиниць. Конфісковано контрабандної продукції на суму близько 26 з половиною мільйонів гривень.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ