Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На кордоні затримали контрабандистів

14 жовтня, на пункті пропуску «Краковець» під час прикордонно-митного оформлення на в’їзд у громадянина України було вилучено 920 мобільних телефонів. Товар ввозився в Україну без належного декларування та був прихований від контролю за спинкою заднього сидіння в автомобілі «Пежо». Про це «Гал-info» повідомила прес-секретар Західного регіонального управління Державної прикордонної служби України Тетяна Герасимчук. Згідно її повідомленню, про порушення митних правил складено протокол, а сума оцінки наразі встановлюється.
Також у пункті пропуску «Краковець» сьогодні присікли спробу незаконного ввозу в Україну м’ясопродуктів — 1 515 кілограмів м’яса, що було заховано у ящики для інструментів над колесами вантажного автомобіля «Івеко», яким керував громадянин України. Вилучений товар оцінено у 44 780 гривень.

Крім того як повідомляє прес-центр ЗРУ ДПСУ 13 жовтня, на ділянці застави «Дяково» Мукачівського загону оперативно-пошукова група виявила 13 коробок з цигарками. Коробки знаходилися на різній відстані від лінії кордону (50-150 метрів). Також 13 жовтня у пункті пропуску «Ужгород» під час проходження прикордонно-митного контролю на в’їзд у громадянина  України та громадянина Чехії, які разом перетинали кордон на автомобілі «Шкода», прикордонники вилучили не задекларовану валюту в обсязі 1 400 доларів США та 15 200 чеських крон.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ