Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На котельнях ЛМКП «Львівтеплоенерго» встановлено вузли обліку відпуску теплової енергії

Як повідомили у ЛМКП «Львівтеплоенерго», відповідно до доручення першого Віце-прем’єр-міністра України, Міністра економічного розвитку і торгівлі А. Клюєва щодо встановлення засобів обліку відпуску теплової енергії на джерелах теплопостачання, підприємство встановило вузли обліку виробленої теплової енергії. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Роботи зі встановлення вузлів обліку тривали з грудня до березня, згідно з розробленим графіком. Всі лічильники встановлено у вказані терміни. Всього на котельнях ЛМКП «Львівтеплоенерго» встановлено 74 лічильники та 4 лічильники встановлено на ЦТП. Лічильники було придбано у Дніпропетровської фірми ЧНПП «Енергорема».

Встановлення лічильників теплової енергії проведено за кошти теплопостачального підприємства. Вартість робіт, а це закупівля лічильників, запірної арматури та іншого допоміжного обладнання становить 2,5 млн. грн. За словами тепловиків, встановлення вузлів обліку теплової енергії (лічильників), дозволить виявити реальний відпуск теплової енергії та виявити слабкі місця, на яких є втрати теплової енергії.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ