Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Війна з Росією

На КП у Донецькій області затримали "Камаз" з боєприпасами та з військовим РФ

25 липня вночі співробітники Державної прикордонної служби України на контрольному посту "Березове" (Донецька обл.) Затримали "Камаз" з боєприпасами, в якому знаходилися кадровий військовий Збройних сил Російської Федерації та представник незаконних збройних формувань. Про це повідомляє прес-службаДержприкордонслужби.

"Близько 22.00 25 липня співробітники Держприкордонслужби на контрольному посту" Березове "(Донецька область) затримали" Камаз ", битком набитий боєприпасами. Транспортним засобом, заїхали на контрольний пост з території тимчасово непідконтрольній Україні, рухалися двоє осіб у військовій формі", - йдеться в повідомленні.

Прес-служба зазначає, що затримавши машину прикордонники попередньо з'ясували, що один з чоловіків кадровий військовий ВСУ РФ в званні "майор", а інший належить до незаконних збройних формувань. В "Камазі" правоохоронці виявили ящики з великою кількістю патронів різного калібру.

Зараз на місце прибули співробітники СБУ, МВС та інших структур для з'ясування всіх обставин. Проводяться фільтраційні заходи.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ