Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал  |  Надзвичайні події

На Київщині пара жорстоко вбила чоловіка: били сокирою по голові та шиї

На Київщині пара жорстоко вбила чоловіка: били сокирою по голові та шиї. Страшна подія сталась в ніч проти 1 січня. Тепер зловмисників чекає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від десяти до п’ятнадцяти років. Про це інформує відділ комунікації ГУНП в Київській області

1 січня до Ірпінської поліції надійшло повідомлення від місцевого жителя, який виявив тіло наглядно знайомої людини з явними ознаками насильницької смерті.

Слідчо-оперативна група поліції, на місці події, в приватному будинку, виявила тіло чоловіка та вилучила речові докази вбивства.

Поліцейські встановили, що 1 січня близько 02:00 години 35-річна жінка разом із двома знайомими чоловіками, у власному будинку, вживали спиртні напої. Між громадянами виник конфлікт, внаслідок якого жителька схопила сокиру, яка знаходилась в кімнаті будинку, та вдарила нею по голові одного з гостей. Після чого передала злочинне знаряддя своєму знайомому, який почав безжалісно наносити удари по обличчю та шиї потерпілому, чим і спричинив йому смерть.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 п.12 ст.115(умисне вбивство) Кримінального кодексу України.  Досудове розслідування триває.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ