Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Київщині потонуло троє школярів!

Учора, 22 березня, в селищі Хотянівка Вишгородського району Київської області на Десні провалилися під крихкий лід четверо діточок. Троє з них – 1997, 1998, 1999 років народження – потонули. Найменшу одинадцятирічну Катерину врятували місцеві жителі. Повідомив Центр пропаганди ГУМНС у Київській області.

 

Після закінчення уроків у школі діти, чекаючи на прибуття маршрутки, вирішили нарвати вербу. Для цього потрібно було перейти на протилежний берег річки. Дорослі, які відпочивали на березі, двічі намагалися повернути школярів на берег.

 

Але щойно на березі стало безлюдно, четверо з них опинилися на середині річки. Сильна течія утворила там пустоти і промоїни. Всі четверо провалились під кригу майже одночасно. Врятувати вдалося тільки маленьку Катерину, яка відчайдушно трималася на воді. Нині дівчинка перебуває в місцевій лікарні. Пошуки інших дітей тривають.

МНС укотре звертається до громадян з наполегливим проханням не виходити на кригу, особливо коли на річках, озерах і ставках через відлигу вона стала тонка та крихка. Не випробовуйте долю, цінуйте власне життя.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ