Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

На Київщині ЗСУ завдали окупантам великих втрат і зайняли чимало території: деталі

В ніч на 25 березня на території Київської області ЗСУ й ТрО знищили понад 12 танків і 10 одиниць броньованої техніки російських окупантів.

Про це повідомив Керівник Територіальної оборони Київщини Ігор Сабій.

"Ніч на Київщині минула гаряче: ЗСУ й ТрО знищили понад 12 танків і 10 одиниць броньованої техніки російських окупантів. Загалом за добу знищено понад 300 окупантів", - зазначив він.

Водночас оновлені дані оборонної розвідки Великої Британії свідчать про те, що українські військові знову зайняли міста та оборонні позиції до 35 кілометрів на схід від Києва. 

“Українські контратаки та відступ російських сил на надмірно розширених лініях постачання дозволили Україні знову зайняти міста та оборонні позиції до 35 кілометрів на схід від Києва”, - йдеться у повідомленні.

У розвідці припускають, що ЗСУ продовжать спроби відтіснити російські війська по північно-західній осі від Києва до аеродрому Гостомель.

На півдні України військові рф все ще намагаються обійти Миколаїв, прагнучи рухатися на захід до Одеси. Їх просування сповільнюють проблеми матеріально-технічного забезпечення та опір українців, повідомляють у розвідці.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ