Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Культура

На лікування львів’янки Соломійки під час концерту зібрали 47 тис. грн

В третій день Різдвяних святГалицька ліга КВН зібрала львів’ян на благодійний концерт «Диво для Соломійки». Альфавіцька Соломія, – мала львів`яночка, яка бореться з нейробластомою 4 стадії вже третій рік і зараз перебуває на лікуванні у США, повідомили організатори.

Концерт спрямований на те, щоб зібрати кошти на її лікування. Відтак всі кошти, що були зібрані з продажу квитків, надані спонсорами та меценатами, а також зібрані у скриньках у залі будуть перераховані їй на лікування. Ціна життя 319 735 доларів, станом на 31 грудня 2012 року зібрано 204 600 доларів, залишилось зібрати 115 135 доларів. З концерту було зібрано 47 тисяч гривень.

Концерт проходив як за участі співаків, так і команд КВН. На концерті виступали відома співачка Андріана, заслужений артист України Тарас Курчик, «Голос країни» Павло Табаков, відомий гурт «Антитіла» і команди КВН «Набла», «ЧистоГон» і чемпіони Студентської ліги КВН Львова «Загорецька Людимила Степанівна» та «ВалЄра».

«Ми вперше взялись за такий захід, який має на меті допомогти врятувати життя маленькій львів’янці Соломійці. Хочеться подякувати всім виконавцям: Тарас Курчик, Андріана, Павло Табаков та гурту Антитіла, також командам КВН Набла, ЧистоГон, ВалЄра та Загорецька Людмила Степанівна. Також меценатам, спонсорам, інформаційним партнерам. Волонтерам,всім хто долучався до концерту та глядачам, які прийшли на благодійний концерт «Диво для Соломійки». Найголовніше що нам вдалось зібрати 47 тисяч гривень і сума яку потрібно зібрати зменшилась», - зазначив Сергій Дзядик, голова оргкомітету Галицької ліги КВН.

Реквізити для допомоги Соломійці:

Картковий рахунок в Приватбанку:

Гривня: 4405 8850 1750 0536

Долари: 4149 6050 5113 3825 Отримувач: Альфавіцька Леся Євгенівна(мама Соломійки).

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ