Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На ліквідацію пошкоджень, завданих „Охматдиту” вітром, потрібно близько 300 тисяч гривень

Роботи на окремих вулицях Дрогобича та Львова, які зазнали значних пошкоджень від сильного вітру, уже завершені – про це «Гал-іnfo» повідомив начальник управління надзвичайних ситуацій ЛОДА Олексій Титаренко.
За його словами, окрім того, сильний вітер значно пошкодив дахи Народного дому у місті Сколе та Львівської обласної дитячої клінічної лікарні «Охмадит», в яких потрібно провести капітальний ремонт. Сильні вітри завдали значних збитків, які було проаналізовано та розроблено кошторис на проведення ремонтних робіт. Зокрема, для ремонту Народного дому у Сколе потрібно 54 тис. грн, а на ремонт «Охмадиту» – 290 тис. грн.
«Є низка незначних пошкоджень у будинках населених пунктів області, в яких потрібно замінити скло та листи шифру, – зазначив Олексій Титаренко. – Також, щоб запобігти у майбутньому подібним випадкам, потрібно спільно з представниками „Львівобленерго” та лісового господарства зробити зріз аварійних дерев, які сягають ліній електропередач, також провести очистку аварійних дерев у гірський районах області».
Нагадаємо, що 18-20 січня Львівщину зачепив сильний вітер, який завдав області значних збитків.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ