Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

На Луганщині керівники вугільних підприємств утримують під землею шахтарів 4-ї зміни, – ПР

За інформацією, що надходить в Луганську обласну організацію Партії регіонів, вимальовується картина щодо застосування адміністративного ресурсу та порушення елементарних прав людини у м. Свердловськ та Ровеньки. Про це повідомив сайт ПР.

Так, за розпорядженням генерального директора ДК «Свердловськантрацит» адміністрація шахт «Довжанська-Капітальна» і «Червоний партизан» утримують під землею шахтарів 4-ї зміни, які повинні були піднятися на поверхню ще о 10.00.

Аналогічна ситуація спостерігається на шахтах «81 Київська», імені Фрунзе, імені Вахрушева, імені Космонавтів ГК «Ровенькиантрацит». Виконуючи наказ генерального директора об'єднання Юрія Зюкова, адміністрація цих шахт також утримує під землею шахтарів 4-ї зміни.

«Дії Плювака і Зюкова - це кримінальний злочин. Ніхто не має право утримувати людину проти його волі. Це і є майбутнє України «по-тимошенківськи»! Ці негідники, які вважають себе рабовласниками, відповідатимуть за свої дії разом зі своїми підручними - директорами шахт!», – зазначено у повідомленні.

Відповідну заяву про зазначені дії керівників вугільних підприємств направлено до прокуратури Луганської області.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ