Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Cуспільство

На "Львівелектротрансі" не знають, як погасити борг із зарплати

Як повідомив заступник Міністра фінансів України С. Рибак, видатки на пільгове перевезення пасажирів електротранспортом у цьому році розраховані, виходячи з фінансових можливостей держави, і збережені на торішньому рівні. Отож, обсяг компенсації за пільгове перевезення пасажирів у міському електротранспорті до кінця року залишиться без змін. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Насправді сума субвенції для ЛКП «Львівелектротранс» в цьому році зменшилася майже на 1 700,0 тис. грн. і становить 27 мільйонів 700 тис. грн., незважаючи на здорожчання електроенергії, матеріалів та запасних частин. У Львівському обласному управлінні фінансів підтверджують, що держава залишила суму субвенції на рівні минулого року, але компенсація зменшилася у зв’язку із запровадженням соціальних автотранспортних маршрутів.

«Я вже не раз говорив про те, чому «Львівелектротранс» опинився в такій фінансовій ситуації, - говорить директор ЛКП «Львівелектротранс» Володимир Карпа. – У грудні торік ми недоотримали 1 600,0 тис. грн. із Державного бюджету за перевезення пільгових категорій пасажирів. Власне з тієї причини і утворився борг по зарплаті, який тягнеться до сьогоднішні. Остання надія на підтримку міської влади».

Як додав Володимир Карпа, розглядається питання про укладення угоди між містом і ЛКП «Львівелектротранс» на оплату послуг за виконану транспортну роботу.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ