Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На «Львівелектротрансі» скоротили 168 осіб

Сьогодні, 23 січня, під час виїзду на львівське трамвайне депо №1 міський голова Львова Андрій Садовий запевнив, що попри скорочення чисельності працівників на ЛКП «Львівелектротранс», водіїв та працівників ремонтних майстерень скорочувати не будуть.

Він зазначив, що оптимізація стосується лише управлінців: «Нам важливо, щоб наше підприємство розвивалося. Раніше по усіх маршрутах трамваїв та тролейбусів їздили маршрутки. Тому електротранспортом переважно користувались пільговики. Держава, на жаль, не завжди своєчасно та в повному обсязі покриває нам кошти за пільгові перевезення».

«Ми почали активно працювати, щоб збалансувати численність працівників. Водії і працівники ремонтних майстерень – для нас найважливіші. Йде процес скорочення управлінців. Це болючий процес. Зараз підприємство працює в нормальному режимі. У січні ми зможемо людям заплатити зарплату за грудень, хоча раніше із цим були проблеми», - сказав Андрій Садовий.

За його словами, минулого року на підприємстві скоротили 168 осіб. Фонд зарплати праці підприємства щомісяця становить 3 млн 600 тис грн».

Довідка .

Комунальне підприємство «Львівелектротранс» діє на підставі Закону України «Про міський електротранспорт» від 29.06.04 р. № 1914- IУ, інших законодавчих актів України та на підставі Статуту (зі змінами та доповненнями), затвердженого начальником управління транспорту і зв’язку Львівської міської ради, наказом № 20-У від 30.05.2005 р.

На балансі підприємства 122 трамваї, з них 17 потребують ремонту і знаходиться на в депо № 1. У середньому сьогодні щодня із депо № 2 підприємство випускає на лінію 60 трамваїв. (Прес-служба Львівської міської ради).

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ