Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

На Львівщина найвища явка у Стрийському (41%), Дрогобицькому (37%), Бродівському (36%) та Сокальському (34%) районах – ОПОРА

За інформацією спостерігав від ГМ ОПОРА у міській та обласній ТВК, керівництво ТВК м. Львова відмовилося обдзвонювати ДВК міста і збирати у них відповідну інформацію. Керівництво ж обласної ТВК організувало процес отримання даних щодо явки виборців шляхом безпосереднього обдзвону районних та міських ТВК. Оскільки це тривалий процес, вся інформація поступає із значним запізненням, повідомили в ГМ ОПОРА.

Станом на 11:00 серед міст обласного підпорядкування безумовним лідером за явкою виборців був Трускавець. Там на 11:00 проголосувало 17 % виборців. У Червонограді, Самборі, Моршині та Бориславі та Львові проголосувало 10-11%. Найменш активними були громадяни у Новому Роздолі – там, станом на 11:00, проголосувало лише 5, 6 % виборців.

Станом на 16:00 Трускавець втратив першість серед міст обласного підпорядкування. У двох містах – Самборі та Бориславі - на цей час проголосувало по 32 %, 31% виборців проголосувало у Моршині. Практично однакові показники зафіксовано у Львові (27,5 %), Дрогобичі (26%), Стрию (25%) та Червонограді (25%). Активізувались виборці Нового Роздолу – там явка склала 23 % На жаль, станом на 19:45 у обласній ТВК була відсутня інформацію про явку в Трускавці о 16:00.

Серед районів станом на 11:00 першість отримав Жидачівський район, де зафіксована висока активність населення – 43%. У Радехівському районі за три години проголосувало 28 % виборців. На жаль, станом на 19:45 відсутня інформація про подальшу явку виборців у цих районах. Варто однак зауважити, що в таких районах як Золочівський, Буський, Пустомитівський та Жовківський навіть до 15:00 явка виборців не перетнула позначки 28%.

В більшості ж районів явка виборців станом на 11:00 складала від 9 до 12% (Турківський, Дрогобицький, Кам’янка-Бузький, Жовківський). Найменша ж явка станом на 11:00 була зафіксована у Мостиському районі – всього 3,5 %.

Щоправда у двох районах - Городоцькому та Перемишлянському - не було інформації ні станом на 11, ні на 16 годину.

Станом на 16:00 найвищою була явка у Стрийському (41%), Дрогобицькому (37%), Бродівському (36%) та Сокальському (34%) районах. У Самбірському, Яворівському, Мостиському, Старосамбірському та Жовківському районах проголосувало бл. 30%. Найменш активними ж були виборців Золочівщини – 24 % явки. Не було даних від 5 районів: до Городоцького та Перемишлянського додались Жидачівський, Радехівський та Сколівський райони.

Оскільки вся інформація збирається в «телефонному режимі» в обласній ТВК, то як прогнозує ГМ ОПОРА дані про остаточну явку виборців будуть доступними не раніше 23:00.

Нагадуємо, що явка виборців Львівщини в цілому станом на 16:00 складала 30,5 %. ГМ ОПОРА продовжує слідкувати за динамікою голосування і буде повідомляти журналістів про нові дані.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ