Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

На Львівщині 10% всіх надходжень до бюджету – від наданих туристичних послуг

На Львівщині 10% всіх надходжень до бюджету становлять надходження від наданих туристичних послуг. Про це сказала начальник управління культури та туризму Львівської ОДА Галина Дорощук під час проведення „круглого столу” «Можливості транскордонного співробітництва у галузі туризму і культури України –Росії – Польщі».
За її словами, Львівщина знаходиться в дуже вигідному територіальному положенні,  а також на території області є багато архітектурних пам’яток, тому розвиток туризму має бути пріоритетним. «Якщо подивитися на фінансові показники, то 10% надходжень до бюджету – це надходження  від наданих послуг туризму», - сказала Галина Дорощук. 
Як додає Галина Дорощук, найбільше туристів на Львівщину приїжджають з Росії та Польщі, зокрема в цьому році область відвідало 50 тисяч польських туристів та 15 тисяч - російських.
У цьому році в області працюють вісім грандових фондів („Шляхами вояка Швейка”, в котрому беруть участь 6 країн, „Дерев’яний шлях”, „Зелене коло” та ін.), на реалізацію котрих цьогоріч виділено 200 тис. доларів.   
 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ