Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Львівщині 17-річний хлопець викрав з будинку 82-річної сусідки майже 10 000 гривень

На Львівщині неповнолітній селянин обікрав свою землячку. Незважаючи на пристойний вік бабусі – 82 роки – правопорушник прокрався до оселі старенької, звідки викрав її грошові заощадження у розмірі 10 000 гривень. Повідомлення ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області.

У Бродівський райвідділ міліції 29 травня близько 15.00 години звернувся житель одного зі сіл Бродівського району. 23-річний молодик заявив, що невідома особа проникла у будинок його бабусі, звідки поцупила гроші у розмірі 9 800 гривень.

Завдяки проведеним оперативно-розшуковим заходам, правоохоронці виявили особу крадія. Як з’ясувалося, крадіжку скоїв 17-річний сусід бабусі.

За словами правоохоронців, того дня неповнолітнього запросив онук потерпілої. Хлопець попросив друга допомогти йому поратися по господарству – почистити хлів. У будинку на цей момент була жінка разом зі своїм сином та двома онуками, один з яких і товаришував з правопорушником.

Допомагаючи товаришеві, сусідський юнак почув слова старенької, яка запропонувала синові та одному зі своїх онуків піти з нею до сільської ради. При цьому жінка застерегла онука, який залишився на господарці, щоби той був уважним, оскільки вдома у шафі схована велика сума грошей.

Ці застереження старенької стали для сусіда поштовхом до скоєння злочину. Він непомітно від товариша – онука бабусі - проник у будинок, де і викрав майже 10 000 гривень.

Як з’ясували працівники Бродівського райвідділу міліції, усі гроші крадій встиг потратити всього за два дні – на відпочинок та розваги з друзями.

Крім того, правопорушник вже мав справу із Законом, відбуваючи покарання за скоєну крадіжку.

За вказаним фактом вже розпочато кримінальне провадження за ознаками частини 1 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Триває досудове слідство.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ