Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині 500 вантажівок не можуть перетнути кордон на переході «Краковець-Корчова»

На пункті пропуску «Краковець-Корчова» з Польщі не можуть перетнути кордон в Україну 300 вантажівок. Про це в коментарі «Гал-info» повідомила працівник прес-служби ЗРУ ДПСУ Тетяна Герасимчук.
«На пунктах митного пропуску з польської сторони митники не виходять на зміну у повному складі. Як нас поінформували, на пункті пропуску «Краковець-Корчова» працює наразі лише один митник. На інших митних переходах ситуація трохи краща, але там також не працюють митники у повному складі. Черги виникають через вантажний транспорт, адже його просто не встигають оформити. На пункті пропуску «Краківець-Корчова» наразі з нашої сторони стоять 200 вантажівок, а з польської сторони на в'їзд в Україну – 300. Щодо легкового транспорту, то проблем із перетином кордону немає, адже його оформлення займає менше часу, аніж вантажного. Це питання повинні вирішити та узгодити спільно з польською стороною», – говорить Тетяна Герасимчук.
Нагадаємо, як повідомили сьогодні у прес-службі ДПСУ, у черзі на митний огляд перед польсько-українським пунктом перетину кордону в Дорохуську помер 50-річний водій вантажного автомобіля. Він чекав у черзі три доби.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ